Geografies estrena De Creus Endins

Hola, som Geografies. No vol dir que sigam mars ni montanyes. Molt menys nacions o ciutats. Som un grup de rock honest i espontani que canta en valencià. Portem un poc més d’un any junts i ens ha donat temps de guanyar el Premi Ovidi Montllor del 2015 a millor maqueta, amb la demo autoeditada “Primer Condicional” i intentar seduir en distints saraos als fans de Future Islands, Grupo de Expertos Solynieve o Sidonie tocant a hores amb un sol de justícia.

Ara volem que escolteu el nostre nou disc “De Creus Endins”. A alguns vos sonarà el títol un poquet místic però “de creus endins” és la manera tradiconal d’anomenar, a València, a la ciutat interior, per oposició a l’àrea metropolitana. Els límits de l’abast administratiu de la capital del Túria estaven i estan marcats amb unes creus. Ens passegem pel mon, però el nostre do-mi-sol està ben arrelat.

Ah, Geografies som Albert Belda (bateria), Alejandro Gómez-Lechón (guitarra), Iñigo Soler (veu i guitarra) i Ramon Marrades (baix).

De Creus Endins” ha estat gravat per Pau Paredes i Guillermo Sanz a l’agost de 2015 i produït, mesclat i masteritzat per Guillermo Sanz durant la tardor i l’hivern de 2015.

Disseny i fotografies a càrrec d’Anaïs Florín i Vicent Carbonell.

Geografies – De creus en dins

  1. Ha sigut només una vegada
  2. Tenir propòsits no és fer feina
  3. La resposta
  4. Cistelles grogues
  5. Deixar que tot s’adorma
  6. Al·lèrgia

Propers concerts:

6 de mayo. Festa de l’Eufòria. Wah Wah (València) con Tardor i Gener

9 de Junio. Festival de les Arts Pro. Rambleta (València) con Belako, Disco las Palmeras, Juventud Juché, Baywaves, King Cayman y Sánchez

También te podría gustar...