Convocatoria segunda asamblea de músicos en Valencia

La Coordinadora per l’Escena Musical Valenciana, grup de treball creat després de l’assemblea oberta de músics del passat 11 de maig a Benimaclet, convoca la segona Assemblea Oberta per al 21 de juny a les 18h a la Plaça de l’Ajuntament de la ciutat de València, coincidint amb la celebració del dia de la música.

L’objectiu de l’assemblea convocada per la Coordinadora per l’Escena Musical Valenciana és l’aprovació d’un manifest sobre els drets dels treballadors i treballadores de la música que iniciarà un procés de recollida de signatures i una estratègia de difusió de les principals problemàtiques i propostes del sector al mateix temps que facilitar l’establiment d’interlocutors territorials.

Tot això a través d’una Assemblea Oberta a la participació de tots els treballadors i treballadores de la música valencians, independentment de la seua llengua d’expressió artística i del seu gènere musical. La proposta naix en un context de reivindicació de drets a través de diverses iniciatives arreu de l’Estat i Europa. A causa de la precarietat i la flagrant vulneració de drets. Amb el lema «sent la música, escolta els músics» es pretén aglutinar al voltant de la lluita pels drets al treballadors i treballadores de la música en el camí de l’associació, la coordinació i la sindicació.

También te podría gustar...